Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Ελληνικό Έπιπλο

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της επιχείρησης κατασκευής και εμπορίας επίπλων Σφουγγαράς ΑΕΒΕ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Το κύριο αντικείμενό μας είναι η κατασκευή επίπλων όπως σαλόνια, τραπεζαρίες,, συνθέσεις, κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, παιδικά έπιπλα και γενικά κάθε είδους οικιακά και επαγγελματικά έπιπλα. Δαθέτουν κορυφαία ποιότητα, αντοχή στο χρόνο, προσιτές τιμές συνυφασμένες με την ποιότητα. Τα έπιπλα Σφουγγαράς έχουν τη σφραγίδα και την υπογραφή του ιδρυτή τους και παρέχουν εγγυήσεις για την προσεγμένη ποιότητα αλλά και την αισθητική τους.

Σύνθεση "LOVE"

Επιπλοσύνθεση σε συνδυασμό καρυδιάς και Ιταλικής οικολογικής λάκας. Το συγκεκριμένο έπιπλο διαθέτει βιτρίνες με φωτισμό και σκαμπώ με συνθετικό δέρμα

Διαθέτει ράφια εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, συρτάρια με μηχανισμό απορρόφησης θορύβου.
Οι μεγάλοι κλειστοί χώροι αποτελούν τα μέρη της μοντέρνας αυτής κατασκευής.
Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής στους χρωματισμούς, στο σχεδιασμό αλλά και στις διαστάσεις.

Επιστροφή στον κατάλογο των Συνθέσεων

Έπιπλο Σφουγγαράς

Παράγουμε το καλό έπιπλο στις καλύτερες τιμές της Ελλάδας. Διαθέτουμε ειδικό τμήμα στοκ σε άριστη κατάσταση και εξαιρετικά χαμηλές τιμές.