Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Ελληνικό Έπιπλο

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της επιχείρησης κατασκευής και εμπορίας επίπλων Σφουγγαράς ΑΕΒΕ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Το κύριο αντικείμενό μας είναι η κατασκευή επίπλων όπως σαλόνια, τραπεζαρίες,, συνθέσεις, κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, παιδικά έπιπλα και γενικά κάθε είδους οικιακά και επαγγελματικά έπιπλα. Δαθέτουν κορυφαία ποιότητα, αντοχή στο χρόνο, προσιτές τιμές συνυφασμένες με την ποιότητα. Τα έπιπλα Σφουγγαράς έχουν τη σφραγίδα και την υπογραφή του ιδρυτή τους και παρέχουν εγγυήσεις για την προσεγμένη ποιότητα αλλά και την αισθητική τους.

Σετ Aida

Σύνθεση Σαλονιού με δύο διθέσιους καναπέδες και τραπεζάκι σε χρώμα μπεζ από δέρμα. Μοντέρνο στυλ κατασκευής σε διαστάσεις 220 cm και βάθος 85 cm.

Το συγκεκριμένο σύνολο μπορεί να κατασκευαστεί και στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Έπιπλο Σφουγγαράς

Παράγουμε το καλό έπιπλο στις καλύτερες τιμές της Ελλάδας. Διαθέτουμε ειδικό τμήμα στοκ σε άριστη κατάσταση και εξαιρετικά χαμηλές τιμές.